HISTÒRIA DE L' ESCOLA DE FUTBOL

 

El 29 de maig de 2011, en vespres del partit de la final de la Champions League entre el FC. Barcelona i el Manchester United, a un grup d'amics, que estava debatent sobre l'ensenyament del futbol al poble, se'ls va ocórrer la idea de crear una escola de futbol on poder transmetre els seus coneixements, experiències i valors adquirits, donant prioritat a l'ensenyament d'aquests , d'una manera amena i divertida per sobre de la rigidesa de competir amb l'únic propòsit de guanyar.

La idea va començar a agafar força quan un dels amics reunits, soci i membre de la junta directiva de la Penya Blaugrana Castellbisbal, va proposar-lo als seus companys i amics de la Penya.

El 10 de Juny de 2011 es va formalitzar l'escola de futbol amb la presentació en el Consell Català d'Esport dels estatuts de la Penya Blaugrana de Castellbisbal, quedant inscrita la nova entitat en la Federació Catalana de Futbol.

El 7 de Setembre de 2011 va començar  la primera temporada de l'Escola de Futbol de la Penya Blaugrana de Castellbisbal, formada per 53 nens d'edats compreses entre 4 i 11 anys, fent així realitat  la idea .

 

 

Fotogalería: ESCOLA DE FUTBOL

La galería de imágenes está vacía.